Qui som?

Les formacions d’Ecommerce i Negoci Digital que oferim a ecommerce-joves.cat formen part dels projectes Singulars del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). Els projectes

Singulars, una de les línies dels programes de Garantia Juvenil, tenen com a objectiu millorar l’ocupabilitat i les competències professionals dels joves de 16 a 29 anys.

Fundació Intermedia i Fundació Ampans són les entitats responsables d’organitzar els diferents cursos d’ecommerce i negoci digital que es presenten en aquesta web.

Fundació Intermedia, amb seu a Barcelona, és una entitat sense ànim de lucre que treballa per millorar l’ocupació i l’ocupabilitat de les persones i incrementar les seves possibilitats de trobar feina.

Fundació Ampans, amb seu a Manresa, és una fundació que treballa per promoure l’educació i millorar la qualitat de vida i la inserció laboral de les persones de persones amb discapacitat intel·lectual i malaltia mental.

L’entitat ofereix serveis d’educació especial, formació, treball, lleure, esport, atenció diürna, ocupació terapèutica i acolliment residencial.

 

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil, regulat per l’Ordre TSF/289/2016.

AMB LA COL·LABORACIÓ DE DIFERENTS EMPRESES DEL SECTOR TECNOLÒGIC